реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

У понеділок Деснянський суд поставить крапку у справах щодо організаторів розгону чернігівського євромайдану

У понеділок, 13 березня, о 8-20 у Деснянському районному суді міста Чернігова через два роки розляду справи суддя Стеблина оголосить вирок щодо екс-судового виконавця Рокача у справах щодо організаторів розгону чернігівського євромайдану "Чернігів - обирає ЄС!" 25 листопада 2013 року .

Це - остання, третя справа, яка розглядалася в цьому суді щодо окремих організаторів розгону чернігівського євромайдану.


Нагадаємо, що більше року тому, 4 лютого 2016 року, суддя Деснянського районного суду Чернігова, Кулініч - син керівника обласного пенсійного фонду за усіх режимів з 90-х років минулого століття, оголосив виправдальний вирок екс-заступнику начальника обласної міліції полковнику Гребенюку - одному з організаторів розгону чернігівського євромайдану 25 листопада 2013 року.
20 квітня 2017 року 13-30 в Апеляційному суді відбудеться чергове слухання цієї справи за апеляціями постраждалих і прокуратури.

Водночас на 28 березня 10-00 призначено розгляд апеляційних скарг прокуратури і постраждалих на рішення Деснянського районного суду щодо екс-головного юриста міської ради Вовка, якого суддя Григор"єв цинічно виправдав саме через три роки 25 листопада 2016 року.

Панове, проблема не стільки у виправдальних рішеннях суду стосовно якогось ментовського кар"єриста і пристосуванця Гребенюка і депутата міськради від "Опоблоку", заступника директора КП "Чернігівводоканал" Вовка і екс-судового виконавця, а у цинічній і упередженій оцінці усіх фактів і доказів суддями.
Саме завдяки Гребенюку, Вовку і Рокачу, які, звісно, безпосередньо були лише виконавцями розгону чернігівського євромайдану 25 листопада 2013 року, промовчали про справжніх замовників, а скористалися, як останні боягузи-негідники, послугами суддів, брехливих свідків і безпринципних адвокатів.
Дуже прикро і небезпечно коли судді біле називають чорним і навпаки: чорне - білим.
І це стосується кожного громадянина України.

Прес-служба Чернігівської обласної організації Народного Руху України








Коментарі (0)
avatar