реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Януковича повернули Голодомор

Розділ про Голодомор 1932-33 років повернули на президентської сайт, щоб його відвідувачі могли ознайомитися з історією України. Про це заявила заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман.
"Ми відновили цей розділ, щоб люди могли ознайомитися з минулим своєї країни. Він не буде оновлюватися, так як тема добре вивчена", - зазначила Герман.

Зараз у розділі про Голодомор знаходяться документи, що описують події тих років, свідчення очевидців, інформація про Національну книзі пам'яті, де зібрані імена жертв.

20 вересня у розділі була також рубрика "Пряма мова президента" зі статтями та виступами колишнього глави держави Віктора Ющенка, проте на даний момент її прибрали з розділу.

Нагадаємо, незабаром після обрання президентом Януковича, з його офіційного сайта зник розділ про Голодомор. Пізніше Віктор Янукович повідомив, що не заперечує Голодомор.

27 квітня на засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи в Страсбурзі (Франція) Янукович виступив проти визначення Голодомору 1932-33 років геноцидом.

Крім того, Герман раніше заявляла, що розділ про Голодомор на офіційному сайті президента більше розміщений не буде, оскільки нова влада "почала нову сторінку".
ТСН




Теги:Ющенко, Ганна ГЕРМАН, Адміністрація президента, Голодомор, геноцид


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Естественно, новая метла метёт по-новому. Но, вы заметьте одно - почти все партии (в особенности оранжевые и голубые) не имеют своей чёткой стабильной позиции, а приноравливаются к своему избирателю, скрывая, тем самым, истинное своё лицо, свои цели. А вы знаете какие у них цели?
avatar
2
Таки Янукович не встояв перед тиском українців. Бо Голодомор -- то тема, за зневагу якої можна взятися не за бюлетені, а за щось вагоміше...
avatar