реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Чернігові почався економічний бойкот ПР

Активісти Чернігівського Майдану розпочали економічний бойкот Партії регіонів. Бойкот реалізується з метою підірвати фінансову стабільність режиму Януковича і ПР.

Заходи реалізовуються в рамках реалізації Плану ДІЙ 2014, запропонованого Демократичним Альянсом.

План дій обговорювався і реалізовується Демократичним Альянсом, громадськими організаціями та звичайними громадянами з метою досягнути кінцевої мети – відставки Януковича! З цією метою в Чернігові реалізовується ряд заходів:

1) Письмове звернення до керівництва закладів ПР в місті з проханням публічно висловити свою підтримку учасникам мирних акцій на майданах України. Зробити це можна розмістивши на вхідних дверях відповідний інформаційний плакат;
В Чернігові це (ресторація Кардинал, паб Сенатор, піцерії Марконі, кабельний оператор Основа, Епіцентр, Укртелеком, мережі ресторанів Chicken Hut, Фідобанк, магазин Проун).

2) Поширення інформаційної продукції про необхідність бойкоту торгових марок ПР як національного так і місцевого рівня;

3) Щоденне поширення серед водіїв інформації про список бойкотованих страхових кампаній та заклик бойкотувати їх;

4) Ряд креативних акцій типу «0 грн. в кишеню регіонала» та інші…

Голова Чернігівської обласної організації партії «Демократичний Альянс» Андрійченко Ігор звертається: «Закликаємо чернігівців долучитись до економічного бойкоту ПР (самостійний друк і поширення листівок, відмова від користування продуктами та послугами бізнесів регіоналів, особиста участь в акціях і т.д.».

Прес-служба
Чернігівської обласної організації
Політичної партії «Демократичний Альянс»



Теги:Проун, бойкот ПР, Демократичний Альянс, Ігор Андрійченко, ресторан Сенатор


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Как же вы надоели , недалекие экономисты. Собрались бойкотировать? А о людях , которые работают на этих предприятиях вы подумали? Кто им будет платить зарплату . кто будет кормить их семьи . за коммунальные услуги????? В Чернигове и так проблема с работой . а вы еще больше усугубить это положение хотите!!!!!!
avatar
2
Ці люди повинні знати що, вони працюють на злочинців.
avatar
3
Хотілось би знати прізвища засновників перерахованих установ.
avatar