реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

У Чернігові міліція переслідує молодих свободівців

10 травня о сьомій годині ранку представники правоохоронних органів забрали з дому на допит у відділок міліції свободівця Тараса Скибу. Також вони звернулися за місцем реєстрації заступника голови Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» з питань молодіжної політики Андрія Кужеля.

Самого ж Андрія «стражі порядку і закону» на місці не застали. Тому по телефону майор міліції Рудєнок запропонував йому зустрітися в кафе й поспілкуватися, не назвавши навіть причини для зустрічі. Говорити з міліціянтом керівник свободівської молодіжки відмовився.

Тому майор Рудєнок розмовляв лише із затриманим Тарасом Скибою. Усі його запитання переважно стосувалися Андрія Кужеля. Мовляв, де він зараз, коли останній раз бачились і далі того ж роду. Також у Тараса запитували, чи то часом не вони з Андрієм зривали 9-го травня червоні прапори на вулицях Чернігова. Поговоривши про справи насущні, слідчий відпустив Тараса.

Таким чином чернігівські «правоохоронці», які минулого дня по сім чоловік з невідомих причин «охороняли» червоні символи комунізму і смертей мільйонів українців, які були розвішані по місту всупереч законодавству України, її Конституції, вже сьогодні переслідують молодих націоналістів, намагаючись залякати їх.

«Вони охороняють червоні ганчірки, боячись чи то власної тіні, чи то себе самих. Це маріонетки в руках антиукраїнської окупантської влади, які намаганнями залякати молодих українців лише показують свій страх перед справжньою силою України – її народом. Молодь – це та рушійна сила, що здатна очистити владу від усієї, просякнутої совєтщиною, гнилі і сміття. Саме цього панічно бояться ті, хто вривається в домівки молодих патріотів і влаштовує їм безглузді допити і перслідування», - прокоментував дії правоохоронців голова Чернігівської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Андрій Міщенко.


Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»




Теги:червоні прапори, міліція, 9 травня, свобода


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
а где фотографии прилуцких депутатов-свободовцев с трофейными кацапскими флагами?...или ставши депутатами интерес потерян?!
avatar
2
Какие громкие слова " антиукраинская, окупационная" да кто этому мищенко так мОзги закакал? Или он со своей свободой вообще ничего не видит и не понимает? Никого никто не боится. тем более "молодых патриотов". Кто сказал что они патриоты? Мищенко? А я говорю - глупые, малограмотные мальчики из которых ну никак не получится " рушійна сила, що здатна очистити владу від усієї, просякнутої совєтщиною, гнилі і сміття."
avatar
3
Сподіваюсь, що хлопці витримають тиск "лівоохоронців". Тримайтесь! А знайти того, кто знимав прапори наша "доблесная" міліція все одно не зможе ( надіюсь!) :)))
avatar
4
А при чому тут слово "молоді"?
avatar