реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Про собак і фашистів

Майже годину витратили депутати Чернігівської міської ради на обговорення проекту звернення Чернігівської міської ради до Президента України щодо подій у Львові 9 травня, який подали керівники трьох фракцій: КПУ, Партії регіонів та «Удар». У проекті, зокрема, висловлено бажання «прийняти закон про заборону діяльності в Україні будь-яких націонал-екстремістських організацій…».

Під час обговорення проекту виявилися деякі цікаві подробиці: депутат від партії «УДАР» Костянтин Іванов повідомив, що керівник фракції «Удар» Сергій Аверченко не міг підписати цей документ, що датується 30 травня, бо перебуває за кордоном. Під час голосування проект не набрав необхідної кількості голосів. Повернення до голосування також було невдалим.

Депутат від КПУ Михайло Петрущенков зачитав звернення від комуністів, де розшифрував, хто такі націонал-радикали, що «б’ють ветеранів, насаджують ідеологію фашизму та звалили пам’ятник Леніна у Чернігові, яких потрібно заборонити», — це ВО «Свобода».

Найголовнішим рішенням цієї сесії було затвердження «Програми охорони тваринного світу, регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у місті Чернігові на 2011 – 2015 роки». Завдяки програмі тепер для того, щоб зменшити кількість безпритульних тварин у місті, їх будуть ловити, стерилізувати, реєструвати і відпускати назад.

Детальніше читайте про сесію міської ради в завтрашньому випуску газети "Сіверщина" -- питайте в кіосках "Укрпошти" та у приватних розповсюджувачів.



Теги:фашисти, безпритульні собаки, 9 травня, львів, свобода, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Які це комуністи? Таких би "борців за пролетаріат" ЧК б постріляло. В принципі, що їм робити, якщо їх лідер не на засідання ЦК а до коханки бігав.
avatar