реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Свободівець" слухав жителів Чернігівщини

1–3 червня 2013 року народний депутат України, уповноважений представник парламентської фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на Чернігівщині Руслан Марцінків провів низку зустрічей із мешканцями Козелецького та Бахмацького районів области, а також із жителями міста Прилуки.

Так, у Десні Козелецького району містяни скаржилися на стан дитячих установ – двох дитячих садочків, які перебувають на балансі Збройних Сил України. У дошкільних навчальних закладах давно не робили ремонт. Окрім того, в будівлі немає гарячої води. Також до депутата надійшло звернення від ветерана ЗСУ з проханням про допомогу в розв’язанні проблеми з помешканням – у квартирі площею 32 квадратні метри мешкає шість членів його родини.

Під час зустрічі в Острі Козелецького району громадяни розповіли, що в місті відбувається скорочення робочих місць, проте появи нових не відбувається. Містяни наголошують, що це призведе до вмирання їхнього населеного пункту.

У селі Лемеші Козелецького району до народного депутата звернувся інвалід 2-ї групи з проханням посприяти в отриманні автомобіля з ручним управлінням.

Свободівець продовжив зустрічі з виборцями в Бахмацькому районі. Мешканці Гетьманської столиці –Батурина – звернули увагу на статус свого міста та просять посприяти в поверненні статусу села. Справа в тому, що вартість комунальних послуг суттєво різниться у великому місті чи в маленькому селі. Також у місті є загроза закриття районної лікарні або перепрофілювання її у госпіс. Містяни підготували відповідне звернення. під яким зібрали понад 60 підписів.

Жителів найвіддаленішого села Бахмацького району Голінка турбує стан доріг та автомобільне сполучення з містом. Рух транспорту обмежено, оскільки асфальтне покриття – у жахливому стані.

3 червня Руслан Марцінків провів особистий прийом громадян у місті Прилуки. Під час спілкування зі свободівців прилучани висловлювали обурення станом доріг, відсутністю знаків обмеження руху та занедбаністю вулиць.

Руслан Марцінків у свою чергу зазначив, що сприятиме у розв’язанні окресл
ених проблем та скерує низку звернень до відповідних установ.



Теги:Прилуки, Руслан Марцінків, Батурин, Десна, свобода, Голінка


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
уже не первый раз попадается новость, что депутаты ОО ездят по Черниговщине и встречаются с жителями, но результатов их работы до сих пор нигде не видел, хоть раз бы написали! или писать нечего? но в таком случае пусть лучше сидят дома и не тратят государственные деньги на транспортные расходы!
avatar
2
А толку от этих встреч? торгует лицом, если б что-то для народа делали, а так только пыль в глаза пускают. Знакомая рассказывала, что ее сестра ходила к ним на встречу, они много обещают, а действий ноль. Зато как написано, мол депутаты встречаеются с электоратом и выслушивают их, чушь
avatar