реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

На Здвиженському ярмарку збирають гроші на війну

27 вересня в Прилуках розпочався щорічний міжрегіональний Воздвиженський ярмарок, який триватиме два дні. Цьогоріч захід благодійний.

Відкрили ярмарок представники "Свободи": міський голова Прилук Дмитро Барнаш, голова Прилуцької РДА Іван Тютюнник, заступник голови Чернігівської ОДА Костянтин Лубенцов та народний депутат України Руслан Марцінків.

Ярмарок включає виставку продуктів рослинництва та тваринництва, демонстрацію транспортних засобів, виробів декоративно-прикладного мистецтва, виробів майстрів з різних регіонів України, виставку художніх композицій "Україна – єдина країна", книжкову виставку та благодійний молодіжний концерт в підтримку Збройних Сил України.

"Сьогодні в місті під час ярмарку збираємо кошти нашим героям – бійцям за свободу держави! Свободівці постійно допомагають українському війську, як то голова Талалаївськоі РДА Володимир Брюховецький, голова Прилуцької РДА Іван Тютюнник, голова Ніжинської РДА Ігор Смаль, голова Козелецької РДА Сергій Андреєв та голова Бахмацької РДА Михайло Виноградов. Тільки так зможемо виграти війну з російським агресором!", – звернувся з промовою Руслан Марцінків

На ярмарку - реклама "Батьківщини", "Свободи" та Радикальної партії, яка з якогось дива підтримує кандидатуру відомого в місті "європейця" - бютівця Авер'янова.



Теги:Прилуки, Руслан Марцінків, свобода, ярмарок, Благодійність


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
замечу что по 210 округу (вкл. Прилуки) нет кандидата от Свободы в ВР. Продались Рудьковскому
avatar
0
2
Не втямки політикам, що найкраща підтримка армії - це розвиток економіки. Суто економічний захід - ярмарок- політизували. До того ж теперішні ярмарки це якась забава, а не місце нав'язування ділових контактів. Хто бував у Європі, бачив справжні ярмарки у сільській глибинці.
avatar