реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

"Свобода" здає кров

12 червня активісти Чернігівської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" провели акцію зі здачі донорської крові. Захід присвятили Всесвітньому дню донора крові. Націоналісти мали на меті допомогти пораненим українським військовим під час проведення бойових дій.

У Прилуках свободівці стали донорами вперше. Активісти організували вдалу інформаційну кампанію, тож багато охочих містян змогли поділитись кров'ю.

У місті Чернігів подібну акцію свободівці проводять не вперше. Торік члени Чернігівської "Свободи" стали донорами для 12-річної дитини, яка здобула майже 70% опіків шкіри.

"Сьогодні, коли на сході країни відбуваються такі події, навіть крапля крові може врятувати життя, а це майбутнє України та української нації. Ми маємо вистояти, пережити складні часи неспокою та смутку. Життя людини – це найвище благо на землі, а порятунок життя – найвища честь для тих, хто долучається до нього. Кров, що пролита за свободу держави, зобов'язує боронити Україну до кінця", – зазначив свободівець Євген Васильченко.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»



Теги:націоналісти, Прилуки, донори, свобода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar