реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Свобода" висунула кандидатів. Список не відомий...

22 вересня відбулась конференція Чернігівської міської організації ВО «Свобода», яка висунула кандидата на посаду Чернігівського міського голови та кандидатів у депутати Чернігівської міської ради.

Так, конференція одноголосно прийняла рішення про висування кандидата на посаду Чернігівського міського голови Андрія Міщенка – голови Чернігівської обласної організації ВО «Свобода», народного депутата України VII скликання.

Список ВО «Свобода» до Чернігівської міської ради очолить Костянтин Лубенцов, який був недавно заступником голови Чернігівської обласної державнї адміністрації, а зараз працює заступником начальника департаменту. Він маловідомий у Чернігові, зате відомий у Прилуках. Чому його висувають в обласному центрі? Певно, за місцем роботи...

Конференція також висунула кандидатів у депутати Чернігівської міської ради у 28 округах. Список не обнародувано.

«Переконаний, що кожен кандидат може стати гідним представником інтересів чернігівської громади у міській раді. Це перевірені люди, загартовані боротьбою з режимом Януковича, учасники Революції гідності. Серед кандидатів чимало волонтерів, а також бійців-фронтовиків, які захищають терени нашої держави на сході України»,- зазначив Костянтин Лубенцов.



Теги:свобода, Андрій Міщенко, Чернігівська міська рада, місцеві вибори


Читайте також



Коментарі (0)
avatar