реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Андрій Іллєнко критикує владу

Народний депутат Андрій Іллєнко провів зустрічі в Чернігові та Ніжині, де гостро критикував нинішню владу.

Зокрема, Андрій Іллєнко зазначив: « Пройшло вже більше, ніж півтора роки від того часу, як ми з Вами брали участь в подіях Революції гідності, але жодні наші очікування не справдились. І досі не покарані вбивці героїв Небесної сотні. Ми бачимо, що влада просто плюнула на український народ, який вимагає справедливості, і домовилась з представниками попередньої влади. Скажу більше: представники сьогоднішньої та минулої влади – це одне ціле. Кожен громадянин повинен розуміти, що голосуючи за провладні партії, ви погоджуєтесь з усім, що відбувається зараз в країні: зрадою національних інтересів у вигляді так званих Мінських домовленостей, олігархічною моделлю управління державою, необґрунтованими тарифами. Єдиною альтернативою цьому є «Свобода», представники якої завжди підтримають та захистять Ваші інтереси».

Андрій Іллєнко також представив перший номер списку до Чернігівської обласної ради та кандидата на посаду міського голови Андрія Міщенка, а також дав відповіді на запитання чернігівців.

На зустрічі у Ніжині Андрій Іллєнко наголосив: «Сьогодні у державі відбувається зрада інтересів. Влада разом з «Опозиційним блоком», фактично утворивши нову коаліцію, проголосувала за зміни до Конституції. Вони передбачають амністію сепаратистам, утворення так званої «народної міліції», недоторканість кандидатам у депутати місцевих рад на Донбасі. Єдиною силою, яка з цим бореться є «Свобода». Саме тому нас і переслідують. У той час, як непокараний жодний регіонал, у в’язниці саджають свободівців, бійців-добровольців, які є загрозою їхньому режиму. Тому я прошу підтримати нашу політичну силу, яка не зрадить Ваших інтересів.»



Теги:свобода, Андрій Іллєнко, Андрій Міщенко, місцеві вибори


Читайте також



Коментарі (0)
avatar