реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Судитимуть ніжинського депутата

12 вересня у Києві відбудеться перше попереднє судове засідання у справі депутата Ніжинської міської ради Максима Багрінцева.

Про це у своєму блозі на сайті ТВі повідомляє ніжинський журналіст Максим Білоусенко.

В квартирі, яка знаходиться в Оболонському районі столиці, мешканці знайшли труп 51-річної жінки, Наталії Ковалевської. Вона померла від численних переломів кісток черепа.

За інформацією правоохоронців, депутат понад рік мав близькі стосунки зі своєї жертвою. Як свідчить слідство, найімовірніше, приводом для вбивства стали ревнощі, що переросли в бійку.

Наразі кримінальне провадження передано до Оболонського районного суду міста Києва. 12 вересня о 14:30 колегія суддів у складі В.Є. Літвінова, Т.В. Андрейчук, А.М. Майбоженка розпочне розгляд справи № 756/12596/13-к за підозрою депутата Багрінцева у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України.

Максим Багрінцев був обраний до Ніжинської міської ради за партійними списками БЮТ. Однак, народний депутат Олег Ляшко заявляє про те, що Багрінцев просто заплатив гроші місцевим бютівським ділкам. До того ж сам Багрінцев, ще перебуваючи на свободі, після вжитої дози горілки, частенько полюбляв вихвалятися – скільки він грошей дав і кому давав. Ті потім називали Багрінцева кращім своїм другом, запрошували на визначні події свого життя, пишуть "Уездные новости".



Теги:Багрінцев, міська рада, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar