реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Суд над лікарем- просвітянином продовжено

Триває процес про хабарництво у Бахмацькому районному суді проти головного лікаря Рубанської дільничної лікарні Олега Калиняка.
"Сіверщина" друкувала статтю про цю справу під заголовком "Хабар для лікаря", де детально викладено обставини справи. Лікар Олег Калиняк давно заважає владі, бо відстоює лікарню від закриття, а тепер втрутився і у пайові- земельні стосунки олігархів. Тому і підкинено "хабар" у сумі 800 гривень.

Голова Бахмацької районної "Просвіти" Олег Калиняк є відомим громадським діячем і організатори т.зв. хабаря прорахувалися, очікуючи від нього покірного виходу на пенсію (медичний стаж дозволяє). Лікар продовжує боротьбу. "Сіверщина" продовжує відслідковувати процес. На захист лікаря вже виступили два депутати обласної ради -- Микола Шимко та Микола Звєрєв.

Коментар Василя Чепурного, голови обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка, редактора газети "Сіверщина":
-- Ситуація в суспільстві така, що для вибуху не вистачає лише сірника. Якщо влада по своєму недомислію провокує на роль такого сірника "Просвіту" -- то їй це може вдатися. У Чернігові та в Одесі відбирають у "Просвіти" приміщення, у Бахмачі судять голову районної організації. Але "Просвіта" вижила при комуністах і при кучмістах -- виживе й зараз. А ця влада навряд.
На фото: Рубанська дільнична лікарня.



Теги:Просвіта, Василь Чепурний, опозиція, Рубанка, Бахмач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar