реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Студенти пили каву з міським головою

Чернігівський міський голова Олександр Соколов взяв участь у семінарському занятті студентів 5 курсу Чернігівської філії Київського славістичного університету, які серед інших вивчають дисципліну “Сучасні інформаційні політичні технології”.

Незвичайне практичне заняття відбулося у культурно-мистецькому центрі “Інтермецо”. Ініціатором проведення семінарського заняття у такому форматі виступила старший викладач вузу та журналістка Ольга Чернякова. За погодженням з викладачем спілкування студентів і міського голови було не медійним заходом.

Користуючись нагодою, майбутні журналісти розпитували у міського голови, наскільки складно та відповідально керувати обласним центром, які мотиви були визначальними, коли О.Соколов балотувався втретє на посаду міського голови. Разом з тим, під час семінарського заняття йшлося про перспективи розвитку Чернігова, а також студенти прагнули дізнатися думку О.Соколова щодо всеукраїнських подій. Окремі з них цікавилися можливостями реалізації молодіжних проектів.

“Чим більше ми створимо позитивних приводів говорити про Чернігів, тим краще для стратегічного розвитку міста”, – наголосив О.Соколов.

На завершення зустрічі студенти передали міському голові свої роботи про позитивний і негативний образ політика, а також пообіцяли написати свої враження про зустріч.
Ірина СИНЕЛЬНИК




Теги:Інтермеццо, О.Соколов, міський голова, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar