реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

У Чернігові відкрито нову вулицю

Прапори чотирьох держав майоріли сьогодні над міськрадою Чернігова. Древнє місто відзначило свій день за участі іноземних делегацій. Святкування розпочалося на центральній Красній площі міста, де відбулося історичне та спортивно-мистецьке дійство "Чернігів – окраса України". У святковому виступі взяли участь понад 2000 школярів і студентів, представників міських танцювальних колективів та провідних духових оркестрів Чернігівщини.

Глядачів та учасників урочистостей, а також усіх жителів обласного центру з Днем міста привітав Чернігівський міський голова Олександр Соколов. Він наголосив, що найбільшими цінностями Чернігова є унікальна історична та культурна спадщина, а також талановиті і працьовиті люди.

Крім традиційних заходів, цього разу пройшов фестиваль дерев"яної скульптури "Болд" -- слово у перекладі зі санскриту означає "дуб". Нагадаємо про Болдині гори в Чернігові, де й посьогодні ростуть дуби...

А вулицю Серьожникова, яку влада досі безуспішно намагається називати пішохідною (хоча по ній безперервно їздять машини), майстри- неформали перетворили сьогодні у вулицю 12 яблунь. Це справді краще звучить, ніж вулиця військового. Починалася вона від культурно-мистецького центру "Інтермеццо" і в наступні роки, сподіваємося, сягне Валу.




Теги:О.Соколов, Інтермеццо, День міста, Болд, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar