реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"До виборів у мене буде більше майна" -- Соколов

Міський голова Чернігова Олександр Соколов на традиційній зустрічі за кавою в "Інтермеццо" так прокоментував появу замовних публікацій на інтернет-сайтах про дорогі машини його родичів та будинки:" Я не бідна людина. Але запевняю вас, що до виборів у мене буде ще більше майна. І чим ближче вибори -- тим більше".

Олександр Соколов спокійно ставиться до чуток про його будинки і машини:" Хороша машина у мене є. А щодо будинку -- то ще ж треба земельну ділянку взяти".

В той же час період, коли на 33 дні до влади у Чернігові прийшов авантюрист, багато чому навчили Олександра Соколова. На зустрічі він натякнув, що не боїться конкурентів, як і не боїться залишитися без роботи. Трагедія в особистому житті навчила розуміти де справжні цінності, а де політична суєта. Зрештою, як наголосив О.Соколов, більшість тих, хто йде на вибори, не розуміють обов"язків міського голови:" Скажімо, "Вена" для мене важлива як структура, що створила у місті робочі місця. Коли прийшла "Велика кишеня", я їм теж кажу -- будуйтеся! розвивайтеся! Для міста це добре, а які політики за ними стоять для мене маловажливо".

На фото: міський голова Чернігова Олександр Соколов на відкритті культурно-мистецького центру "Інтермеццо" 19 вересня 2009 року.




Теги:В.Чепурний, Інтермеццо, О.Соколов, Велика кишеня, Просвіта, вена, Чернігів


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
А чого не написали, що Високий вал поставив платну\замовну статтю про автомобіль Соколова? І чи не Вєна її замовила? Чи Савченко?
avatar
2
Так э машина чи нема? Ы яка? Зло ж розбираэ...
avatar