реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Стара світлина путіна та шредера

Між ними знаходиться тодішня четверта дружина канцлера Німеччини Доріс Кепф. Прожили разом 18 років.
Оскільки не мали своїх дітей - всиновили на московщині. Зараз Доріс Кепф «цивільна дружина» сьогоднішнього міністра оборони Німеччини Бориса Пісторіуса.Саме від якого залежить рішення поставок важких озброєнь в Україну.

Нагадаю, що Шредер став в 1998 році канцлером Німеччини з посади прем'єр-міністра землі Нижня Саксонія.
Маловідомий у політиці Пісторіус став міністром оборони саме з місця міністра внутрішніх справ землі Нижня Саксонія.

А федеральний президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр керував особистим бюро прем'єр-міністра Нижньої Саксонії Герхарда Шредера, а потім став очільником відомства останнього, як федерального канцлера.

Сергій ЧАПЛИГІН

P.S. Коли саме почалася інфільтрація агентури КҐБ в західнонімецькі еліти? Як не дивно - з прикордонного збройного радянсько-китайського конфлікту на острові Даманський.
Коли відбулася т. зв. «економічна розрядка» та «нова ера» між Бонном та москвою.Саме тоді був змінений геополітичний вектор СССР та був підписаний Московський договір Косигіна - Брандта.За рахунок Західної Німеччини СССР отримав труби великого діаметру та інше обладнання для будівництва газопроводу в Західну Європу з оплатою із родовищ Західного Сибіру.

Читайте.
Доклад МИД СССР «О некоторых вопросах и возможных мероприятиях в связи усилением враждебного Советскому Союзу курса китайского руководства», розглянутого на засіданні Політбюро ЦК КПСС 15 травня 1969 року.
Записка МИД СССР «О политической линии и некоторых практических задачах СССР в связи с образованием правительства В. Брандта», розглянутого та затвердженого на засіданні Політбюро ЦК КПСС 1 грудня 1969 року.

P.P.S. Бундесканцлер соціал-демократ Віллі Брандт пішов у відставку після того, як його особистий референт виявився кадровим офіцером «Штазі».



Теги:КГБ, Штайнмайєр, Шредер, фсб, штазі, Сергій Чаплигін


Читайте також



Коментарі (0)
avatar