реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Московський "Спартак" переміг московське "Динамо" КГБ...

Українцям, кілька століть тому, московити навіть автономію надали, шляхті залишили такі сякі привілеї, аби були в одному лоні з ними, в одній державі. Сто років тому дали побавитись в українізацію і НЕП. Треба ж якось їх втримати. Дозволяли обіймати посади, Грушевського аж в 1934 зарізали, академіком в них служив, наївних галичан до 1939р. запрошували у ссср - країну ''вільних'' народів, як от родину Крушельницьких, яку також замордували, місію виконала.

Сталін той взагалі назвав Українськими 4 фронти, ввів орден Б.Хмельницького, помпезне святкування ювілею Шевченка, україномовними школами розбавляв московизацію, Україну зробив засновницею ООН. А ще московити дозволяли українцям бути дисидентами ссср і росімперії. Дисидентами в їхній державі - це головне і ключове, їхній. Правда, після дозволів українцям побавитись в українців і контрольовану вольницю їх мільйонами вбивали. Єдині хто не вівся і не піддавався їхній облуді були оунівці, тобто націоналісти. Тому жоден з них не був дисидентом в ссср, вони не приймали правила московитів, московитської системи координат.

Вітаю кремль з вдало проведеною спецоперацією, де ух, як портнікоф надавав латиніним. Туземці балдіють, туземцям разрєшилі побить балєльщікамі на масковскам ток-шоу. Ґдє маскофскій Спартак фсб пабєділ маскофскає Дінамо кгб. Як будете надалі так працювати - м@л@роси ще й не так заоргазмують від своєї ух, якої особливої позиції і менталітету у вашій московській державі, у вашому єдиному організмі, вашій системі, на вашому полі. Ух і норовливий же жеребець у вашому стаді, брикається ловко.

В лобову московит українця ще ні разу не взяв, а от коли він ''попливе'' від потнікових, можна і війну закінчувати, тепленький, трішки непокірненький заблуда вертається у вашу московитську сім'ю.

Андрій МІЩЕНКО



Теги:Андрій Міщенко, Латиніна, галичани, КГБ, фсб, ОУН, Портніков


Читайте також






Коментарі (0)
avatar