реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Сьогодні у Львові суд над Атрошенком

Засідання Львівського апеляційного суда у справі мера Чернігова Владислава Атрошенка може зібрати безпрецедентну кількість мерів та інших представників місцевого самоврядування, які висловили бажання підтримати колегу. Крім того, напередодні судового засідання органи місцевого самоврядування викладають звернення на підтримку Владислава Атрошенка із закликом до суддів діяти за законом, а не за політичними вказівками.

"Це безпрецедентний судовий процес. Ми ж розуміємо, що Атрошенко діяв в часи воєнного стану, він рятував свою сім'ю. І я думаю, що рішення має бути об'єктивне, з повагою до чинного законодавства", - сказав він. , передає Depo.ua.

На думку Садового, багато мерів прийдуть на засідання у справі, яке має відбутися 27 січня в Апеляційному суді Львівської області.

Раніше повідомлялося, що Яворівський райсуд Львівської області відсторонив мера Чернігова Владислава Атрошенка від посади за те, що на початку війни він вивіз сім’ю з-під обстрілів на службовому авто.

Протистояння міського голови Чернігова із заступником Єрмака з офісу Президента було тривалим, але зараз Кіріл Тимошенко звільнився і судовий процес покаже - чи це була лише його ініціатива чи ниточки тягнуться вгору...



Теги:Львівський апеляційний суд, Владислав Атрошенко, команда ЗЕ, Кличко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar