реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Посіпака терористів став єпископом московського патріархату

Чому це можливо і до чого тут Зеленський?

У неділю у Києво-Печерській Лаврі рукоположили архімандрита Паїсія (Шинкарьова) на так званого «єпископа Костянтинівського», вікарія так званої «Горлівської єпархії» РПЦ в Україні

Паїсій (Шинкарьов), він же громадянин України Віктор Сергійович Шинкарьов, є фігурантом сайту "Центр Миротворець". До бази «Миротворця» громадянин Шинкарьов потрапив у січні 2018 року, через те, що він активний пособник терористів, брав активну участь в заходах терористичної організації ДНР.

Посилання на сторінку Шинкарьова на «Миротворці»: https://myrotvorets.center/.../shinkaryov-viktor-sergeevich/
Наприклад Шинкарьов співпрацював з окупаційною російською адміністрацією у Горлівці, зокрема освячував відділок так званої «міліції» - незаконного воєнізованого формування терорестичної організації «ДНР».

Центр «Миротворець» просить правоохоронні органи розглядати дану публікацію на сайті як заяву про вчинення цим громадянином усвідомлених діянь проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень.

В одному сумнівався, чи дійсно ділки Російської Православної Церкви в Україні насміляться робити це показово у Києво-Печерській Лаврі, в центрі Києва. Чомусь я думав, що РПЦ зробить це десь у Святогорській Лаврі, або, як вони це вже робили, у Ніжині під охороною криміналу.

Невже Служба безпеки України не знала про приїзд до Києва помічника терористів Шинкарьова? Невже жоден офіцер СБУ не мав сміливості затримати Шинкарьова і допитати його про зв’язки з терористами і про його участь у війні проти України?

Моє джерело в Офісі Президента України повідомляє, що оточення Президента і Служба безпеки України дали гарантії, що все пройде безпечно для Шинкарьова і він може приїжджати до Києва.
І це не лише тому, що Голова СБУ - лейтенант Баканов є адептом Московського Патріархату в Україні, а й тому, що з Московським Патріархатом заграє особисто Володимир Зеленський. І намагається бути хорошим для всіх і своїх і для ворогів, і українців і для Путіна.

Я вже не раз казав, що Шефір і Тимошенко просувають в оточенні Зеленського вигадану ними політичну технологію під кодовою назвою «загравання з патріотами», щоб показати, що ніби Володимир Зеленський - насправді український патріот і бореться за Україну. Це робиться для відтягування патріотичного електорату. Можливо ідея хороша, але виконання - жалюгідне.

Як епізод реалізації політичної технології Банкової про загравання з патріотами - було запрошення Вселенського Патріарха Варфоломія на святкування 30-ї річниці Незалежності України. Цей крок дуже знервував ділків РПЦ в Україні і за моєю інформацією група на чолі з «VIP-протодияконом і олігархом в рясі» почала готувати провокації під час приїзду Вселенського Патріарха. Коли про ці плани довідалися в СБУ і Офісі Президента - почали домовляти з Московським Патріархатом, щоб попередити провокації на День Незалежності.
Додало балів РПЦ в Україні і ті цілком прозорі сигнали Зеленському, які у своєму інтерв’ю нещодавно озвучив Путін - він буде захищати структуру РПЦ в Україні, будь-якою ціною. Для нього це питання стратегічне. І Зеленський здається цей сигнал почув.

Тому зараз в умовах домовленостей з Зеленським, РПЦ в Україні може робити все, що завгодно і не боятися жодних санкцій від спецслужб. Хоч висвячувати посіпаку терористів, хоч терориста в єпископи - немає значення. Ця єпископська хіротонія для РПЦ дуже знакова. Вони дають сигнал своїм ділкам і алептам на окупованій території, що все гаразд, почалася амністія для колаборантів. Що найважливіше - очільники РПЦ дають чіткий сигнал всій своїй організації, що за війну проти України - покарання не буде, якщо ти під покровительством РПЦ, читай під захистом Путіна.

Андрій КОВАЛЬОВ



Теги:московський патріархат, СБУ, агенти Москви, команда ЗЕ, Андрій Ковальов, РПЦ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar