реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

"Сіверщина" святкувала майстер- класом Анатолія Покришня

Їжа об'єднує всіх. А якщо її готує знаючий чоловік, який розуміється не тільки на їжі, то таке задоволення стає подвійним. Оскільки "Сіверщина" не могла дозволити собі дорогий відпочинок на День журналіста, то ми попросили провести для нас (і наших читачів) майстер-клас по приготуванню шашликів нашого автора Анатолія Покришня.

Анатолій Мирофанович -- полковник запасу, довгий час жив у Середній Азії, де й навчився гарних рецептів. Одного разу він порадував нас правильним пловом ("це вам не каша з м'ясом!" -- наголосив він) і наші читачі навіть з Буковини користаються його рецептом. Адже ми розповіли про його майстер- клас на шпальтах газети.

Цього разу вибір випав на шашлики. І вони вийшли такими знатними, що апетит був у всіх... Читайте в наступному номері газети -- фоторепортаж Вікторії Гаврик.

А під час спільної трапези мова йшла і про багато інших речей -- книгу Анатолія Покришня, яка готується до друку, про класику (А.Покришень: "Якщо "Колобок" -- російська казка, то чого вона тоді не зветься "Круглобок"? Якщо курка ряба -- по-російськи зветься пьострушкой, то чому тоді казка так не зветься?"), про любов (наш гість і кулінар навичв розрізняти чоловічу і жіночу любов)

...Нас також привітали від народного депутата України Валерія Дубіля великими тортами. Смачно, дякуємо! Редакція "Сіверщини" також дякує за вітання всім організаціям, партіям, читачам -- ми будемо старатися для вас робити цікаву і потрібну газету!



Теги:Сіверщина, Анатолій Покришень, Колобок, День журналіста


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Прекрасна порядна людина А.Покришень, і дружина його - непоганий дитячий лікар.
avatar