реклама партнерів:
Головна › Новини › Поради

Щоб волосся було окрасою, а не бідою

Щоб ваше волосся завжди виглядало гарним і було окрасою, а не бідою голови, не обов’язково ходити по косметичних салонах. Якщо у вас немає серйозних хвороб, то цілком підійдуть засоби, які завжди є на кухні та в холодильнику.

Ось деякі з них:
1. Раз на тиждень робіть маску з кисломолочних продуктів: сухе волосся густо намажте простоквашою або кефіром. Вдягніть на голову гумову шапочку чи поліетиленовий мішок на 30-40 хвилин, а потім промийте волосся теплою водой з шампунем.

2. Раз на тиждень втирайте у волосся кашку з товченого часника чи цибулі. Вдягніть на голову гумову шапочку або поліетиленовий пакет. Через 30-40 хвилин промийте волосся шампунем і теплою водою.

3. Корисно втирати у шкіру голови 1-2 рази на тиждень нерафіновані олії - обліпихову, оливкову, кедрову, шипшинову, реп’яхову. Через 30-40 хвилин промийте волосся шампунем і теплою водою.

4. Покращує вигляд волосся, позбавляє його від лупи настій шишок хмелю, квітів ромашки (1 столова ложка трави на 0,5 л окропу, настояти ніч в термосі) - споліскувати волосся цим настоєм після кожного мыття.

5. Зміцнює коріння волосся такий збір: корінь лопуха -- 4 столові ложки, лист кропиви -- 3 столові ложки. Подрібнені компоненти змішати, 2 столові ложки подрібненого збору збору залити 0,5 л води, кип’ятити 10 хвилин на малому вогні. Відвар процідити, остудити до комфортної температури – застосовувати для споліскування волосся після кожного миття.

Домашній догляд за волоссям включає також масаж волосяної частини голови: кінчиками пальців погладжуйте, розтирайте, постукуйте хвилин 5-10. Виконуйте в будь-який зручний для вас час.
Поліпшення стану волосся при регулярному використанні цих засобів стане помітним тижнів через 3-4.




Теги:масаж голови, маски для волосся, гарне волосся, догляд за волоссям


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
У меня из-за постоянных стрессов волосы стали выглядеть заметно хуже. Пробовала делать маски в домашних условиях, но видимого результата от них не было. Поэтому я решила прибегнуть к салонным процедурам и записалась на восстановление волос в салоне - https://beautystory.com.ua/service....a-volos. Теперь я могу с уверенностью сказать, что снова стала обладательницей шикарной шевелюры и моему счастью нет предела.
avatar