реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Щоб не забути: як Тимошенко хіхікала над окупацією Грузії, а Яценюк ганебно мовчав

Чергова річниця російсько- грузинської війни нагадує не тільки про дику і підступну агресивну суть Російської імперії, що зараз зветься РФ, але й про ганебну поведінку наших українських політиків.

Хто забув, варто нагадати: коли Росія напала на Грузію, тільки президент Ющенко прилетів у Тбілісі, зібравши з собою глав Польщі, Литви, Латвії та Естонії. безумовно, США дуже допомогли Грузії, але, гадаю, саме фізична присутність у Тбілісі глав чотирьох держав зупинила російські танки за кілька десятків кілометрів від грузинської столиці. І скільки б зараз не кидали лайна на Ющенка - особливо ті, кому він дав посади, а вони їх ганебно про...ли - світ буде пам'ятати політ президента Ющенка до Тбілісі і виступ його на площі незалежної Грузії.

Коли західний світ в особі різних саркозі чемберленив з Росією - Україна в особі її президента чітко засудила і допомогла зупинити рашистську агресію.

В той же час прем'єр- міністр українського уряду Юлія Тимошенко хіхікала над жартами глави Росії Владіміра Путіна - про галстук, що його нервово жував президент Грузії Міхеїл Саакашвілі. Вагу і значення грузинського лідера оцінив світ не по галстуку - і тільки Юлія Тимошенко (Ґріґян) та вождь Росії Путін вляпалися в історію хіхіканням.

Ми пам'ятаємо і мовчання - вперте, як тарифи у чернівецькому таксі, де начебто працював по молодості такий собі професорський синок Сєня - мовчання тодішнього глави українського парламенту Арсенія Яценюка. Недарма тепер він так нервово ставиться до руйнування Саакашвілі корупційних схем в Одесі...

Українці не повинні забути цих трьох політиків і роль кожного. Адже війна Росії з Грузією була передвістям війни з Україною. Державний діяч це мав відчувати, а дешеві політики, змонтовані з корупційних схем та страху перед імперським ведмедем - ні. Бо вони не живуть Україною.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Арсеній Яценюк, Юлія Тимошенко, російсько- грузинська війна, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
0
1
А ще дорікали Президенту Ющенку, що він постачив озброєння для Грузії. Агов, де ви, АМЕРИКАНСЬКІ І ЄВРОПЕЙСЬКІ ЮЩЕНКИ?
avatar
2
Тимошенко тоді "хіхікала" по газовій війні їй було не до польотів до Грузії, а якби Ющенко допоміг їй у цій війні то і вона б полетіла до Грузії. адже з усіма реформами Грузії її знайомлять саме грузини і в неї з ними дуже добрі відносини. Ми знаємо, що напередодні виборів проти неї буде литися найбільше бруду.
avatar