реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Що вдягнути навесні?

Одвічне жіноче питання: що вдягнути вже починає хвилювати прекрасну половину людства. Навіть незважаючи на наявність снігу за вікном… Дівоцтво й жіноцтво перебирає подумки свій гардероб і активно гортає модні журнали у пошуках відповіді, що ж таки вдягнути?
Отже, що буде модним «писком» найближчими тижнями?

Стосовно гами кольорів, то знавці стверджують, що палітра модних кольорів весни-літа-2010 року буде дуже широкою: блакитний, жовтий, червоний. Ну а якщо ви не зважуєтесь ризикувати з яскравим кольором, то сміливо для свого гардеробу обирайте білий колір, а з інших кольорів – різноманітні деталі.

З-поміж визначальних деталей жіночого одягу в цьому сезоні будуть модними широкі плечі, різноманітні пов’язки на голову, хустки, шарфи, банти. Головне -- навчитись їх гарно зав'язувати і елегантно носити. Будуть також модними всілякі широкі пояси, кишені, крупні пряжки і різноманітні прикраси.

Модельєри в цьому модному сезоні одностайно роблять акцент на тому, що жіноцтво має виглядати елегантно, звабливо і прекрасно: одяг має і підкреслювати фігуру, і створювати відчуття легкості й променистості образу…




Теги:одяг, весна-літо-2010, мода, жінки, модні кольори


Читайте також



Коментарі (0)
avatar