реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Що варто знати обираючи послуги шиномонтажу?

Досвідчені водії знають, що технічним станом автопокришок не можна нехтувати. Це обумовлено тим, що чим гірше виражений малюнок протектора через його стирання, тим менше коефіцієнт зчеплення з поверхнею дороги. У зношеної гуми практично повністю відсутня здатність до аквапланування. Це суттєво погіршує керування автомобілем під час дощу. Особливо погана стійкість відчувається при нерівномірному зносі шин. Першою ознакою нерівномірного зносу вважається вереск при вході автомобіля у поворот. Якщо ви чуєте цей звук, значить настав час відвідати шиномонтаж, щоб перевзути свою машину у нові автопокришки.

У чому полягають послуги шиномонтажу

Послуги такого характеру мають найвищий попит на ринку, тому шиномонтаж існує не тільки як додатковий підрозділ автосервісу, а й як самостійна комерційна одиниця. В останньому випадку надаються послуги виключно з обслуговування коліс. На жаль окремо працюючий шиномонтаж не завжди може запропонувати якісні послуги через відсутність деякого обладнання, яке є в умовах автосервісу. Тому жителі Житомира частіше віддають перевагу багатопрофільному СТО з хорошим технічним оснащенням, ніж вузькопрофільному шиномонтажу. Такі послуги полягають у наступному:

  • заміна сезонної гуми з літньою на зимову та навпаки;
  • рихтування колісних дисків на спеціальному верстаті, у разі їх деформації;
  • балансування коліс на верстаті під управлінням комп'ютера;
  • мийка коліс перед балансуванням, щоб прибрати бруд, який впливає своєю вагою на точність кінцевого результату;
  • шиномонтажний станок знімає й одягає гуму на колісний диск;
  • зберігання автопокришок у зимовий і літній періоди.

Як правило, послуга зберігання автопокришок надається тільки автосервісами. При цьому вони не обов'язково повинні бути сертифікованими, щоб залишити шини на зберігання, не потрібно у Житомирі шукати СТО Рено, маючи автомобіль цієї марки. Залишити свою гуму до наступного сезону можна на будь-якому СТО, де обладнано спеціальне приміщення з належними умовами.

Де обслуговувати колеса автомобіля

Як ми вже казали, рекомендується віддати перевагу автосервісу, де працюють досвідчені майстри та встановлені всі необхідні для шиномонтажу верстати. Якщо ви періодично буваєте в Києві, тут послуги шиномонтажу пропонує компанія Oiler, а тому у кожному її автосервісі є необхідне для цього обладнання. На сайті компанії, за адресою https://oiler.ua/, зазначений перелік послуг і їх фіксована вартість. Щоб записатися на відвідування автосервісу у зручний для вас час, необхідно заповнити відповідну заявку на сайті. Також це можна зробити у телефонному режимі, скориставшись кнопкою зворотного дзвінка.




Теги:автосервіс, споживач, шиномонтаж


Читайте також



Коментарі (0)
avatar