реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Сфера діяльності «Tia-sport»

Компанія ''Tia-sport'' - один з найкращих виробників безкаркасних меблів, дитячих ігрових меблів для сенсорних кімнат, м'яких модулів, каркасних меблів та матів для спортзалів в Україні. Їхніми клієнтами є безліч приватних замовників, а також великі установи та компанії, зайняті у різних сферах:

  • Дитячі садки, школи, гуртки, освітні організації
  • Ігрові кімнати для дітей
  • Дитячі організації (стоматології, перукарні)
  • Спортивні школи

Як заявляє сам виробник, виробництво для співробітників компанії – творчий процес та улюблена справа. Вони з радістю та ентузіазмом беруться за будь-які нові цікаві ідеї реалізації, які пропонують їм клієнти. У їхньому розпорядженні сучасне європейське обладнання для створення виробів будь-якої складності та розмірів. Так як компанія займається більш ніж 70% виготовленням дитячої продукції, то вироби повинні бути безпечними для дитячого організму і готові слугувати досить довгий час. Це вимагає набагато більшого контролю якості товарів, який вони забезпечують.

Сайт компанії

У компанії є свій комерційний сайт, на якому безліч корисної інформації про продукти. Там же можна оформити замовлення на їхню продукцію цілодобово. Можлива доставка поштою в будь-який куточок України, але можна вибрати послугу самовивезення в Харкові. Співробітники компанії дбайливо ставляться до своїх покупців і, як зазначено у них на сайті, сумлінно та якісно пакують кожне замовлення, яке надсилають поштою.

Якщо вам потрібно, наприклад, бескаркасное кресло, то у них в асортименті на сайті вони присутні у величезній кількості. Також на сайті часто проходять акції та діють знижки. Плюсом є дилерська програма, яка дозволяє власникам онлайн та офлайн магазинів купувати продукцію ''Tia-sport'' за нижчою ціною.

На сайті є розділ із блогами, де розміщуються статті про правильний підхід до вибору крісел, блоків для ігрових кімнат тощо. Ще можна прочитати докладний опис кожного типу обробки виробу, його плюсів, мінусів і дізнатися про всі можливі варіанти колірного оформлення. Присутня система онлайн-підтримки, за допомогою якої можна вирішити всі питання на замовлення або дізнатися вас цікаву інформацію, фахівці дадуть відповідь у будь-який час доби.

Якість продукції

''Tia-sport'' гарантує високу якість усієї продукції. Зокрема вони ручаються за акуратність та міцність пошиття виробу, завдяки правильним умовам зберігання матеріалів, кваліфікованим працівникам, сучасному європейському обладнанню, якісним матеріалам, які купують тільки у перевірених постачальників. Не варто плутати: якість, про яку заявляє інтернет-магазин та якість, про яку говорить постачальник – різні речі.

Підтвердженням якості виробів від ''Tia-sport'' можуть служити численні відгуки покупців у соціальних мережах компанії Instagram та Facebook.




Теги:споживач, меблі, оселі, для дітей


Читайте також



Коментарі (0)
avatar