реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Де весело провести час з дитиною: безпечні та різноманітно облаштовані розважальні центри

Існує велика кількість варіантів, як активно і весело провести вільний час на вихідних всією сім'єю. Одне з рішень - відправитися в розважальний комплекс для дітей. Інформація, доступна в інтернеті про парках розваг, надає можливість швидко і легко вибрати відповідне місце. В Україні пропонується безліч комплексів, здатних захопити на весь день і порадувати вас і ваших малюків незабутніми моментами на атракціонах.

Дитячий розважальний комплекс Ігроленд


Запам'ятовуються на все життя емоції, які дитина отримає від гри на батутних аренах, в міні-боулінгу, при проходженні лабіринтів і скеледромів. Дитячий розважальний центр Детский развлекательный комплекс має окрему ділянку з ігровими автоматами, на яких можна отримати призові квитки. Тут особливу увагу приділяють зовсім маленьким відвідувачам. З чадом від 1 року можна піти на дитячі майданчики, розвиваючі зони з конструкторами, покататися на каруселях та гойдалках, пограти в пісочницях з кінетичним піском.

Ігроленд - мережа дитячих розважальних комплексів, які розташовуються в трьох містах: Київ, Одеса, Львів. У закладах все продумано до дрібниць: якщо ви або ваша дитина відчули голод, вам не потрібно йти з території центру. Прямо тут має кафе, в якому передбачено доросле та дитяче меню. Вам не буде потрібно ламати голову з черговим дитячим Днем народження. Парк розваг готує тематичні вечірки, які сподобаються всій компанії хлопців.

Кідленд


Якщо ви шукайте розважальні комплекси для дітей в Києві, обов'язково відвідайте Кідленд. Він являє собою повноцінне місто професій, де малюки отримують корисні знання і навички. Все, як у дорослих: дитина влаштовується на роботу, отримує зарплату, відкриває банківські рахунки і самостійно планує, як витратити місцеву валюту - Ланди. Школа нового формату має 40 ігрових станцій, де відкривається вибір близько 100 спеціальностей: від пожежного та поліцейського, до детектива і автогонщика.
Такий дитячий розважальний комплекс дозволяє в вигляді гри навчатися комунікації, роботі в команді та фінансової грамотності. Процес спрямований на розвиток самостійності прийняття рішень і одночасного веселощів з однолітками. Крім цього, територія передбачає проведення Днів народжень. Це також відмінна ідея для екскурсії всім класом або відвідування денного дитячого табору під час шкільних канікул.

PAPASHON Kids


Дитячий розважальний комплекс в Києві займає 2500 кв. м, на яких дітям пропонується зануритися в світ атракціонів та ігор на будь-який смак і вік. Заклад оснащений також інтерактивним кафе і 6 тематичними кімнатами, де можна весело відзначити День народження. Малюкам молодше 5 років виділена окрема ігрова зона з м'яким покриттям. Тут представлені розвиваючі ігри, лабіринти з кульковим басейном, безпечні атракціони, продумані для маленьких гостей.

Хлопців старших за віком чекає смуга перешкод, батутна арена, баскетбол і скалолазка, кінетична стіна, тюбінг і інші види активності. PAPASHON Kids кожен день радує відвідувачів цікавими майстер-класами, квестами, спеціальними програмами.

Дитячий розважальний комплекс в Одесі Colorito


Вони знаходяться в різних торгових центрах і на окремих територіях, де кожен заклад має свій індивідуальний стиль. Відправившись в один із центрів, ви доставите своєму чаду незабутнє задоволення. Простір облаштовано відповідно з останніми інноваціями техніками. Чарівний світ передається за допомогою різних атракціонів, каруселей, лабіринтів.

Представлений розважальний комплекс для дітей в Одесі підходить для активного відпочинку всією сім'єю, після якого у вас залишаться яскраві емоції та враження. У ігропарку розташований лазерний клуб з рухомими стінами і димом, батути, скеледром, дитяче караоке та багато іншого. Продуманий і момент з харчуванням: пропонується піцерія, Burger Club, ресторан.

На дитячі розважальні комплекси ціна різниться в залежності від обраного формату відвідування. Окремі парки розваг представляють вигідні комплексні пропозиції, що передбачають відразу набір атракціонів. Такий вид дозвілля - обов'язковий для дитини, оскільки саме через ігрову форму він вчиться і розвивається. Все це сприяє кращому переключенню уваги, психологічному відпочинку, придбання важливих умінь.



Теги:для дітей, Ігроленд, споживач, розваги


Читайте також



Коментарі (0)
avatar