реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

СБУ виявило крадіжку 150 тисяч

Факт неправомірного заволодіння державними коштами у великих розмірах службовими особами комерційного підприємства викрили співробітники Управління СБ України в Чернігівській області.
Встановлено, що в рамках виконання державної цільової програми за рахунок коштів Стабілізаційного фонду, передбачених для реалізації інвестиційних проектів соціально-економічного розвитку регіонів, державною установою був укладений договір з чернігівською комерційною структурою, яка мала виконувати роботи з теплопостачання однієї із загальноосвітніх шкіл Сосницького району.

Відповідно до складених та підписаних сторонами договору актів приймання виконаних підрядних робіт на банківський рахунок комерційної структури було перераховано понад 500 тис. грн. бюджетних коштів.

Проте, у результаті перевірки, проведеної спільно з КРУ, виявилось, що частина газопровідних робіт була здійснена цією ж комерційною структурою раніше за кошти мешканців села.
Таким чином службові особи комерційного підприємства внесли до офіційних документів недостовірні дані щодо обсягу робіт, в результаті чого незаконно заволоділи державними коштами в розмірі близько 150 тис. грн.

За даним фактом Управлінням СБУ у Чернігівській області порушено кримінальну справу за ст. 191 (привласнення майна у великих розмірах) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області




Теги:Сосницький район, Кримінал, газифікація, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar