реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Подробиці хабарництва начальника ветеринарної медицини

Керівник Головного управління ветеринарної медицини Чернігівщини щомісяця незаконно отримував від кожного з начальників районних управлінь по 25 тисяч гривень, а також талони на пальне.

Співробітники СБ України спільно з прокуратурою затримали «на гарячому» хабарника та двох начальників райуправлінь, які принесли чергову суму щомісячної «дані».
Під час обшуку в кабінеті та помешканні посадовця вилучено понад 40 тисяч гривень у конвертах.

У рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, триває перевірка причетності посадовців до інших фактів корупційної діяльності.

Шановні громадяни! Нагадуємо, що в Управлінні СБУ діє "телефон довіри" — (0462) 676-208, за яким жителі Чернігівщини мають можливість повідомити про факти вимагання коштів та інші корупційні діяння посадових осіб. Інформація, яка надійде за цим номером, обов’язково буде перевірена. За результатами перевірки згідно з чинним законодавством будуть прийняті відповідні рішення.

Прес-група Управління СБ України в Чернігівській області

Від "Сіверщини".
Як відомо, начальником головного управління ветеринарної медицини в області є депутат обласної ради від Партії регіонів Віктор Кульбако. Але цікаво- начальників районних управлінь тепер теж "пов'яжуть", адже вони хабародавці?



Теги:Кримінал, СБУ, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar