реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Самі собі фашисти

Якось так співпало, що на день Перемоги по всій росії бушували лісові пожежі. Горіли села, гинули люди, в Свердловській області згоріли порохові склади. Лісова пожежа дивним чином почалася з чотирьох сторін підприємства «Гефест-М», де виготовляють вибухівку. Одна з найважчих ситуацій у Курганській області. Там загинуло 19 людей, згоріло майже 4000 споруд.

Село Юлдус згоріло нафіг. Від нього залишилось саме згарище. Здавалося б горе яке, але ні – свято! Свято перемоги! І от місцеві патріоти встановлюють на тому згарищі радянський прапор, пояснюючи це тим, що спалене село прекрасно ілюструє те, що робили з російськими селами фашисти.

Курва, але того разу вам хто село спалив? Очевидці кажуть, що пожежа в регіоні почалась після того, як один п’яний дибіл з того ж села траву в себе на ділянці палив.

Але вийшло гарно, святково. І є привід черговий раз згадати звірства фашистів. Що це за народ такий, який палить свою хату, а разом з нею і сусідську хату, а потім всім селом пляшуть з прапором посеред згарища?

Мирослав ПЕРЕМОГА



Теги:Свердловська область, пожежі, рашизм, Курганська область, фашисти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar