реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Сайт "Високий вал" припинив роботу

Чернігівська «Професійна спілка працівників мас-медіа м. Чернігова» незалежної медіа-профспілки України (НМПУ) заявляє про те, що в Чернігові один зі співзасновників Інтернет-видання «Високий Вал» Олександр Хуторненко на сторінках сайту узаконив дезінформацію - особисто виставляє неперевірені, наклепницькі матеріали. Тому редакція «Високого Валу» заявляє про припинення оновлення сайту до підписання додаткової угоди про розподіл обов’язків між редакцією і засновниками.
Професійна спілка працівників мас-медіа м. Чернігова вважає неприпустимим багаторазове брутальне втручання одного із засновників Інтернет-видання «Високий Вал» Олександра Хуторненка в діяльність редакції і самочинне розміщення наклепницьких, компрометуючих з етичного боку, бездоказових матеріалів, як це трапилося з матеріалом «Борги Зініна: презерватив лопнув» (20.10.2010) або матеріалу «Чернігівський лікар завдав збитків державі на 20 мільйонів» (02.02.2011).

Колектив редакції «Високого Валу» у повному складі 21.10.2010 висловив своє обурення з приводу розміщення Олександром Хуторненком низькопробних, вульгарних матеріалів без підпису, що суперечать засадам журналістської праці, і засудив втручання Хуторненка в редакційну політику. Інтернет-сайти кількох видань, в тому числі газети «Сіверщина», розмістили цю заяву 21.10.2010.

Профспілка нагадує, що 1 березня 2010 року була вимушена робити заяву з приводу самочинного зняття із сайту Олександром Хуторненком матеріалу «Церква проти пам’ятника чудовиську на древньому Валу Чернігова», який розповсюдила Чернігівська єпархія УПЦ. Тоді Олександр Хуторненко двічі упродовж доби самочинно знімав цей матеріал, посилаючись на «дзвінок з «ВЄНИ», з якою у нього є договірні відносини щодо розміщення реклами.

Професійна спілка працівників мас-медіа м. Чернігова вважає неприпустимим втручання співвласника «Високого Валу» Олександра Хуторненка, в редакційну політику, поширення дезінформацій і низькопробних матеріалів, а також підтримує законну вимогу редакції «Високого Валу» про припинення оновлення сайту до укладення угоди редакції зі співзасновником Олександром Хуторненком та виплатою ним заборгованості по зарплаті працівникам редакції.

За згодою членів професійної спілки працівників мас-медіа м. Чернігова

Голова Владислав САВЕНОК
Співзасновник ТРК «Високий Вал» Олег ГОЛОВАТЕНКО

P.S. До уваги власників поштових скриньок @val.ua!
Cкористатися сервісом і зайти до своєї поштової скриньки можливо за лінком http://google.com/a/val.ua.
Для цього необхідно у поля ввести свій логін (до символу «@») і пароль.




Теги:чернігівські сайти, О.Головатенко, В.Савенок, вена, Високий Вал, М.Донець


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
буває....:)
avatar
2
До поштової скриньки звичайно зайти можна, але отримати нічого не можливо, оскільки шановна редакція не тільки припинила оновлення сайту, а повністю закрила val.ua
Цікаво скількох користувачів Ви кинули таким чином?
avatar