реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Росія знову не хоче чернігівського молока

Росія продовжує війну економічну проти України паралельно з війною збройною.

Росспоживнагляд призупинив з 4 липня 2014 р. ввезення на територію Росії молока і молочної продукції, вироблених на підприємствах ДП "Мілкіленд-Україна": ТОВ "Миргородський сироробний комбінат", ПрАТ "Чернігівський молокозавод", Філія "Славутський маслоробний комбінат" ПП КФ "Прометей", Філія "Львівський молочний комбінат" ПП КФ "Прометей", Філія "Роменський молочний комбінат" ПП "Рось", Філія "Сумський молочний завод" ПП "Аромат", ДП "Агролайт".

За заявою російської сторони виявлено якісь мікроби. Ну, й не пийте! Ми будемо краще переходити на європейські стандарти та поїти українським молоком європейців і своїх громадян. А то дійсно ж в українському молоці мікроби волі, свободи та іншої бандерівщини...



Теги:заборона на молоко, Чернігівський молокозавод, Менський сир, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Європейські вимоги до якості молочних продуктів ще вищі, ніж російські. Так що в Європу наша молочна халтура теж не пройде. От хіба що в Африку, де люди мруть з голоду наші молокопродукти візьмуть, але ж туди везти далеко.
Дякую за інформацію про те, хто з наших молокозаводів віпускає шкдливі молокопродукти. 
Дайте, будь-ласка, інформацію сири якихзаводів Росспоживнагляд пропускає на територію Росії. Я, напрмклад, знаю, що менські та рівненські (бандерівські ) сири росіяни єдять з задоволенням і з користю для здоров'я.
avatar
2
у намаганні вибілити Росію Ви помилились - менський сир також заборонено до ввезення в Росію. І не вперше!
avatar
3
Так, дійсно таки, як повідомляє Украинская правда, експорт українських сирів в Росію цього року в порівнянні з минулим зменшився в 5,5 разів. А ще минулого року менські та рівненські сири Росія брала. 
Але сири це пів біди. Донбас - це 20 відсотків ВВП України і 25 відсотків валютних надходжень. Так що боротися є за що. 
Порошенко мабуть не випадково роздумує і не спішить ратифікувати економічну частину Угоди про асоціацію з ЄС
Правда, при децентралізації фінансової системи, виборних та незалежних від Києва обласних керівниках та з такими фінансовими ресурсами децентралізація нам ще гикнеться. Тягнибок має рацію.
avatar