реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Рибака -- спікером. Чернігівські -- "за", крім Аверченка

Верховна Рада обрала регіонала, колишнього мера Донецька Володимира Рибака спікером. За його кандидатуру проголосували 250 народних депутатів. Перше своє слово він почав російською, але під тиском опозиційних депутатів перейшов на українську мову.

За Рибака проголосували з чернігівських депутатів: Владислав Атрошенко, Іван Куровський, Микола Рудьковський -- всі вони вступили у фракцію регіоналів. Що й підтвердили голосуванням.

Губар з КПУ, як і вся фракція – за. Недовго вистачило гри в комуністів у самостійність... Позафракційний Ігор Рибаков також за.

Олег Ляшко не голосував, Валерій Дубіль чомусь був відсутній. Для чого обирали, щоб ховали свою позицію?

Народний депутат від "УДАРУ" Сергій Аверченко проголосував проти. Фактично тепер тільки він і є опозиційним депутатом, а всі інші, виходить, обдурили виборців.

За даними стенограми сайту ВР



Теги:тушки, Атрошенко, Володимир Рибак, Сергій Аверченко


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
А між тим, робота нового складу ВРУ значно оживилася і опозиція дечого добилася завдяки "Свободі і "Удару". А "Батьківщина", як завжди, опозорилася тушками.
avatar
2
///////Дубіль чомусь був відсутній. Для чого обирали?/////////// У нього на той час "стрілка" була "забита" з паханом базару " Троєщинський"!
avatar