реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чи зрадив Аверченко Кличка? - Атрошенко

На прес-конференції народного депутата Владислава Атрошенка прозвучало питання про його колегу - народного депутата від партії "УДАР" Сергія Аверченка, який встиг побути пару тижнів керівником "Укроборонпрому", а зараз є керівником Державного управління справами. В той же час він вже не є не тільки головою обласної організації партії "УДАР", але і членом партії - зокрема, його не було навіть на з'їзді.

На сайті "Високий Вал" народний депутат В.Атрошенко так відповів про свого колегу:

-Люди питають, чому Ви за Сергія Аверченка не голосували? Він хоче скласти мандат, але не проголосували (мова йде про голосування у Верховній Раді - ред.)

-На жаль, у нього виникли складності в стосунках зі своєю фракцією і з лідером фракції Віталієм Кличком. Ці складні стосунки пов’язані з тим, що десь переважили його власні бачення подальшого свого життя, і воно, мабуть, не співпадало з партійним. Тому, я думаю, це питання технічне.

Фракція УДАРу наполягала на цьому голосуванні, штучно трошки підіграв БЮТ, не давши голосів. Це питання так, як і питання переходу частини військовослужбовців на бік Росії, ми не засуджуємо, бо там сім’ї, діти (це не є зрада пряма).

Очевидно, що він з іншою метою йшов у список, з іншою метою очолював обласну партійну організацію, а це не співпадає з метою його лідера на найближчий час. І там ускладнені стосунки.



Теги:Атрошенко, зрадники, Сергій Аверченко, удар


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Он и был изначально подонок и вор! Через него многие не голосовали за УДАР.
avatar
2
Стільки слів, що без пляшки важко розібратися.
avatar
3
Настоящий украинский политик. Ни какой идейности; сплошные шкурные интересы. Тому побратимы и не засуджують бо вси ТАКИ.
avatar