реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Регіонали агітують і в церкві

Представники Громадянської мережі ОПОРА в Чернігівській області отримали матеріали, які засвідчують факт порушення порядку проведення передвиборної агітації окремими суб'єктами виборчого процесу.

Так, 4 серпня у с. Орликівка Семенівського району Чернігівської області під час святкування Дня села представник Ігоря Рибакова та голова Семенівської райдержадміністрації дарували селянам грошові кошти. Згідно з актами, складеними місцевими жителями, під час святкування Дня села була присутня особа, яка назвалася представником народного депутата Рибакова Ігоря і яка заявляла про намір останнього балотуватися кандидатом в депутати Верховної ради України наступного скликання. Від представника на той час потенційного кандидата в депутати на потреби релігійної громади було передано подарунок. За свідченнями жителів села, це були грошові кошти розміром 10 000 грн.

Крім того, на заході був присутній Сергій Євменов, голова Семенівської районної державної адміністрації, голова партійної районної організації Партія регіонів. Після закінчення Богослужіння він передав громаді села конверт з грошовими коштами. При цьому пан Євменов зазначив, що ці кошти від Партії регіонів. Підтвердженням факту є відеозапис.

Факт перебування вказаних осіб саме в с. Орликівка Семенівського району 4 серпня 2012 року підтверджується жителями цього населеного пункту.
Про цей факт розповіла агенція "Релігійно - інформаційна служба України".



Теги:Семенівська РДА, Ігор Рибаков, Семенівський район, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar