реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Редактор "Сіверщини" -- на урочистому прийомі в посольстві США

З нагоди започаткування нової ініціативи Посла США в Україні Джона Теффта( на фото) -- Форуму посла та візиту до Києва Алєка Росса, старшого радника з інновацій держсекретаря США Гіларі Клінтон, американське посольство провело у середу урочистий прийом. На особисте запрошення посла Джона Теффта та його дружини Меріелл Теффт, як редактор газети "Сіверщина", я брав участь у цьому заході.

Урочистий прийом -- це таке неформальне спілкування з бокалом вина та легкими закусками. Головне, що відбувається на таких прийомах -- спілкування. Скажу, що на цьому прийомі були народні депутати Леся Оробець та Володимир Ар'єв, спеціалісти з комп'ютерних технологій (зважаючи на профіль діяльності гостя із Вашингтону) і, на жаль, практично не було журналістів.

Мені вдалося коротко поспілкуватися з послом США в Україні Джоном Теффтом, який впізнав мене після минулорічного спілкування у Чернігові, радником Алєком Россом -- скажу, що американці у спілкуванні, у побуті набагато простіші за наших чиновників і вельмож.
Детальнішу розповідь чекайте в газеті "Сіверщина", передплата на яку йде по всій Україні.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Сіверщина, Джон Теффт, Алєк Росс, посольство сша


Читайте також



Коментарі (0)
avatar