реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

"Просвіта" утворює раду меценатів

Чергове засідання правління чернігівського обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка затвердило положення про раду меценатів, яка має допомогти громадській неприбутковй організації, як інструменту громадянського суспільства, реалізовувати статутні цілі.

Правління також заслухало інформацію приватного підприємця Тетяни Жогалко, якій було доручено займатися фінансово-господарськими справами культурно-мистецького центру "Інтермеццо", і констатувало, що внаслідок боргу з оренди цього приміщення "Просвіта" втратила право подальшої оренди і відтепер орендарем є осередок Суспільної Служби України, який очолює Тетяна Жогалко.

Правління "Просвіти" звертається до національно свідомих ділових людей із закликом вступати в Раду меценатів чернігівської "Просвіти" для розбудовування українського світу на Чернігово-Сіверщині. >На фото: так починалося "Інтермеццо"...



Теги:Інтермеццо, Просвіта, Жогалко, Чернігів


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
якби ще нормальною людською мовою це все написано було... гонять Просвіту з Інтермеццо чи ні? звідки взявся борг? хто така Тетяна Жогалко, якій було доручено займатися фінансово-господарськими справами? і як вона стала орендарем? і куди дивився пан Чепурной?
avatar
2
а чому це тепер депутати міської ради мають надати пільги приватному підприэмцю Жогалко, якщо вона натворила боргів Просвіті і фактично відібрала в громадської відомої організації приміщення? це ті самі Жогалки, що зі Спілкою майстрів побилися? і що у Просвіті магазин Круті сходи держать? чого ото Чепурний їм усе повіддавав?
avatar
3
відповідь "Лозині" -- так, "Просвіту" вигнано з "Інтермеццо", яке саме "Просвіта" і створювала: спочатку як "Добру книгу" (4 роки), потім, як "Інтермеццо". Причини формування боргу має пояснювати підприємець, якій правління "Просвіти" доручило займатися магазином, оскільки "Просвіта", як громадська організація не має права займатися комерцією безпосередньо. Скажу лишень, що у "Доброї книги", якою я займався, боргів не було. Куди я дивився? По-перше, довіряв людям, які декларують себе патріотами, а по-друге, весь час витягував ситуацію шляхом переговорів-домовленостей з міською владою. Як виявилось, помилявся. Як і правління "Просвіти".
avatar