реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

"Просвіта" + "ДемАльянс"= співпраця

Керівники обласних організацій ВУТ "Просвіта" імені Т.Шевченка Василь Чепурний та політичної партії "Демократичний Альянс" Ігор Андрійченко підписали Угоду про співробітництво.

Дві організації ставлять за мету налагодити співробітництво у розвитку громадянського суспільства на Чернігівщині - зокрема, в Угоді йде мова про участь у розвитку територіальних громад області, формування та реалізації концепції «Міста, дружнього до людей».

Як зазначив після підписання угоди в приміщенні "Просвіти" Василь Чепурний, товариство є не позапартійною, але понадпартійною організацією і готове співпрацювати з усіма проукраїнськими партіями.

Голова Чернігівського ДемАльянсу Ігор Андрійченко підкреслив, що дана угода свідчить про свідоме бажання і необхідність об’єднання представників різних організацій, рухів і об’єднань навколо інноваційних, сміливих та творчих справ в інтересах Чернігова і чернігівців!

Прес-служба
Чернігівської обласної організації
Політичної партії «Демократичний Альянс»








Теги:Просвіта, громадянське суспільство, Демальянс


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
А які практичні справи та заходи плануються втілити, щоби Чернігів став дружнім до людей?
avatar
2
Хіба Чернігів зараз не дружнє місто? Буду сперечатися з любим, хто це заперечить. Ваше започаткування благородне, однак його висвітлення не досить коректне
avatar