реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Фотосушка доріг у Чернігові

В рамках проекту ДемАльянсу – «Icity: Чернігів дружній до тебе» ми проводимо першу в Чернігові "дорожню" фотосушку. Ідея Фотосушки це - за допомогою фотографій, показати Чернігів в цікавій та нестандартій формі. Продемонструвати різні місця та деталі нашого міста, які ми хочемо змінити.

Перша в серії заходів Фотосушка - покаже проблемні місця, приклади бездіяльності місцевих чиновників і нашої з вами байдужості – які і привели чернігівські дороги до того стану, в якому вони зараз знаходяться.

Також, під час Фотосушки, буде розглянуто можливі інструменти впливу громадськості на покращення стану доріг в Чернігові та приклади альтернативних рішень в сфері дорожнього господарства.

Організатори звертаються до чернігівців: «Якщо поруч з вами є щось, що ви хочете змінити - яма на дорозі, обдертий під’їзд, розбитий дитячий майданчик, пандус під 60 градусів, по якому фізично неможливо заїхати, сміття яке тижнями лежить серед міста і т.д. – надсилайте свої фото на адресу [email protected] з темою листа «Фотосушка» і ми разом з Вами впливатимемо на вирішення цих проблем.


Акція відбудеться в суботу 19 жовтня об 11:00.

Місце проведення – сквер імені Попудренка

Контактний телефон для будь-яких запитань 093-118-44-38.



Теги:дороги, громадянське суспільство, Чернігів, Демальянс, покращення


Читайте також



Коментарі (0)
avatar