реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Приходько ще повернеться

Заарештований ніжинський міський голова М. Приходько буде подавати касаційну скаргу у Вищий спеціалізований суд по кримінальних справах. Адвокат М. Приходька вже займається написанням касаційної скарги.

Сам адвокат впевнений, що М. Приходько ні вчому не винен, а те, що з ним сталося -- це все відверта та конкретна підстава.

У справі М. Приходька достатньо доказів та відеоматеріалів, які свідчать про те, що він не отримував хабара -- той був підкинутий. М. Приходько більш ніж переконаний, що Вищий спеціалізований суд , який розглядає справи колегією у складі 8 суддів, об’єктивно розгляне касаційну скаргу й прийме зважене, правильне та правосудне рішення, яким буде скасовано вирок Новозаводського районного суду м. Чернігова.

Вже найближчими днями касаційна скарга буде прийнята до розгляду Вищим спеціалізованим судом по кримінальних справах. Після того, як касаційна скарга буде прийнята, суд видасть постанову про відкриття провадження по справі й виконання вироку буде зупинено до прийняття рішення останньою касаційною судовою інстанцією.

Отже, все буде вирішуватися у Вищому спеціалізованому суді по кримінальних справах -- він й поставить остаточну крапку в цій епопеї!

Максим БАГРІНЦЕВ, депутат Ніжинської міської ради




Теги:Вищий спеціалізований суд, приходько, Ніжин, вирок, міська рада, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar