реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Представники опозиційних сил «зірвали» проведення позачергової сесії Чернігівської районної ради

Справа в тому, що вже тривалий час провладна більшість ігнорує пропозиції депутатських фракцій «БЮТу» та «Фронту Змін», не вносячи їх до порядку денного. І цього разу все мало йти за напрацьованим сценарієм.
Пропозицію «ФЗ» про підтримку ініціативи Арсенія Яценюка щодо початку процедури імпічменту президенту, внесену до Верховної Ради України та пропозиції «БЮТу» до порядку денного не були включені. Хоча представники опозиції власні ініціативи подали у встановлений термін.
Але того дня для чернігівських «регіоналів» все пішло не так. В результаті переговорів між головою чернігівської районної організації «Фронт Змін» Володимиром Поліщуком та головою районної організації «Батьківщини» Анатолієм Дуденком було досягнуто домовленості про спільні дії. На сесії зареєструвалося 58-м з 92-х депутатів, з них 26-ть представники опозиції, які невдоволені ігноруванням їхньої думки провладною більшістю відмовилися голосувати за порядок денний.
Ніякі умовляння голови райради Михайла Литвина, намагання домовитися окремо з різними фракціями, не зламали єдності опозиції у прагненні відстоювати свої законні вимоги.
«Ми будемо й надалі відстоювати наші права, права жителів чернігівського району перед владою. Запорука нашої перемоги в єдності!”, – наголосив голова районної організації «Фронт Змін» Володимир Поліщук.
Таким чином, позачергова сесія фактично не відбулася. Керівництво райради оголосило перерву до 4 травня.

Олександр ЯСЕНЧУК





Коментарі (0)
avatar