реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Повісь Вована Путіна!"

25 липня 2014 року в Чернігові місцева "Студентська Свобода" провела акцію "Повісь Вована Путіна". Кожен охочий мав змогу сфотографуватися на тлі тематичної картини з зображенням українського військового та знешкодженого Путіна.

Захід відбувся в Алеї Героїв (центральна площа міста). Чернігівці проявляли жвавий інтерес і залюбки фотографувалися з подоланим карикатурним втіленням підлого агресора. Містяни усіляко засуджували дії путінських терористів і неоголошену війну проти України.

"Наша акція є актуальною та важливою, оскільки те, що відбувається на сході нашої держави, не може не хвилювати кожного свідомого українця. "Підвішений Путін" – це образне втілення мрії мільйонів українців. Окрім того, ми продовжуємо збирати кошти для наших бійців, адже кожен, хто обороняє сьогодні нашу українську землю від московського окупанта, має бути забезпечений всім необхідним та відчувати нашу підтримку", – зазначив активіст "Студентської Свободи" Чернігова Ігор Гавриленко.

Паралельно чернігівські націоналісти провели роздачу газет та листівок із закликом не фінансувати країну-окупанта та розмовляти українською.

Зібрані кошти від акції активісти спрямують на допомогу батальйону "Січ".

Відео з події: https://www.youtube.com/watch?v=O7gXYwHUD3g

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»



Теги:свобода, російсько- українська війна, російські терористи, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar