реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Поставимо бюст Василеві Горленку!

Благодійний фонд «Бібліотека альманаху "Вітряк"» імені Василя Горленка оголошує збір коштів на виготовлення та встановлення бюста одному з найвизначніших культурно-духовних українських діячів кінця ХІХ – початку ХХ ст. – Василеві Горленку.

Це буде перший пам'ятник, поставлений на Талалаївщині в роки незалежності України. Необхідно зібрати, залежно від курсу долара, плюс-мінус двісті тисяч гривень. Сума немала. Але якщо гуртом, то зібрати її цілком можна.
Приймається від кожного громадянина України будь-яка сума. В Талалаївській районній газеті «Трибуна хлібороба» та на моїй сторінці ФБ щомісяця вестиметься звіт про надходження коштів із зазначенням суми та прізвище (за бажанням) благодійника, а значить і контролювати їх.

Той, хто зробить внесок не менше десяти тисяч гривень, його прізвище буде викарбовано, а значить – увіковічено – на боковій частині постаменту.

Кошти перераховувати на рахунок №5168742713886376 Приватбанк, МФО 305299. Одержувач Забіяка Іван Михайлович. Або передавати особисто мені.

З повагою,
Голова фонду
Іван ЗАБІЯКА

Є вже перші благодійники. Свій внесок - 500 грн. - зробила мною дуже шанована людина, але попросила не озвучувати її ім'я. Другий внесок - 250 грн. - зробила сім'я пенсіонерів із Талалаївки - Середа Іван Гаврилович і Середа Анастасія Кузьмівна. Щира їм вдячність!!!



Теги:Василь Горленко, Іван Забіяка, Талалаївка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar