реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Податковий кодекс буде!

Недосконалість першого варіанту Податкового кодексу спричинена недостатністю часу та бажанням розпочати процедуру його прийняття ще на поточній сесії парламенту.
Влада форсує необхідні для країни реформи. Саме динаміка процесу зумовила деякі помилки початкового етапу роботи над Кодексом. Але це жива робота. Зараз у робочих групах йде опрацювання усіх спірних питань. Ідеологія проста – потрібен Податковий кодекс для підприємців, а не для податківців
У доопрацюванні проекту Кодексу беруть участь представники об’єднань підприємців, роботодавців, експерти провідних світових консалтингових та аудиторських компаній. Жодна з умов роботи бізнесу в Україні не буде погіршена. Новий Кодекс буде використовувати податкові важелі для заохочення інвестицій та стимулювання економічного розвитку. Планується зменшення ставок за ключовими податками – ПДВ та податком на прибуток. Це має допомогти підприємцям швидше подолати наслідки кризи та заощадити обігові кошти для інвестування у виробництво. Загальна кількість податків буде знижена на 40%.
До осені країна матиме зрозумілий та ефективний Податковий кодекс.
Відділ масово – роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у м. Чернігові



Теги:Податки, кодекс, економіка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar