реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Підняти ціну на воду при зарплаті прес- секретаря 6 тисяч

Керівник чернігівського "Водоканалу" Олександр Шкінь нарікає як тяжко працювати в його установі.

- Нам складно зводити кінці з кінцям, - сказав Шкінь, згадуючи про 2 млн. грн. заборгованості перед енергопостачальними компаніями і акцентуючи на дисбалансі між цінами на воду і електроенергію. Повідомляє про його нещодавній виступ "Високий Вал".

Зарплата у "Чернігівводоканалі" зараз складає близько 2800 гривень. Це менше середньої по Україні, але більше чернігівської.

Крім того, чисельність працюючих на водоканалі одна з найменших по Україні. Тому, незважаючи на технологічну модернізацію очисних систем, "звільняти людей рука не піднімається".

Олександр Шкінь зазначив, що за такої політики потрібно як мінімум удвічі підняти ціни на воду. Заплановане підняття тарифу на воду - 6%, яке нічого не вирішує. При тому, що ціни на електроенергію зростуть на 8% і тариф потрібно підняти на думку Шкіня хоча б на 20%.

В той же час, за даними газети "Сіверщина", зараз у "Чернігіводоканалі" вирішується питання про призначення прес -секретаря із зарплатою 6 тисяч гривень. нагадаємо, що підприємство -- комунальне і зарплати там з наших тарифів, які хоче підняти пан Шкінь.

До речі, а для чого взагалі на комунальних підприємствах прес- секретарі? Мало хіба комунальної газети "Чернігівські відомості", комунального телебачення "Новий Чернігів", які фінансуються також за рахунок громади міста?



Теги:міська рада, вода, тарифи, Чернігів, Чернігіводоканал


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Скажу вам по-секрету, зарплата секретаря 4200 грн.
avatar
2
Шкинь, что у Азарова научился, чуть что тарифы поднимает, и так у большинства половина зарплаты уходит за коммуналку, так нет мало, нужно, чтобы и на хлеб не оставалось! глядя на все это трудно не согласиться с коммунистами, что монополии нужно национализировать и модернизировать, и дотации из государства выделять, чтобы люди не больше 10% от зарплаты отдавали за ком.услуги!
avatar
3
Шкінь - кум Соколова, тому без зайвого шуму підняттям тарифів будуть вирішені проблеми кума та його секретуток . Ясно, що за рахунок найбідніших, які на 90 % платять за воду своєчасно. (Поки що.)
avatar
4
однак питання, дійсно актуальне - навіщо на КП прес-секретар? Лена Борисенко секретар, це вже не секрет... не довго у Атрошенка засиділась
avatar
5
Раде решили продлить сессию и сократить каникулы, чтобы рассмотрели накопившие законопроекты (до этого им ведь некогда было, то блокировали, то митинговали). так вот, среди них есть проект симоненковцев о мерах относительно предотвращения поднятия тарифов на коммуналку. здорово было бы есть он прошел голосование, тогда таких, как Шкинь быстренько бы приструнили!
avatar