реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Партія „Батьківщина” припинила своє існування!

Про це на звітно-виборчій конференції заявив новий голова Чернігівської міської партійної організації Олег Русін. У доповіді про себе, при обговоренні єдиного кандидата на посаду голови міської організації партії, Олег Русін доповів присутнім, що перспективи розвитку партії він бачить у перетворенні політичної партії на політичний проект для досягнення мети - захоплення влади шляхом участі у виборах. Олег Русін зазначив, що спеціально для цього отримав освіту – управління політичними проектами.

При цьому він наголосив, що людський фактор у реалізації політичних проектів є найбільш ризикованим напрямком роботи, а тому повинен мотивуватись виключно матеріально. Для цього у нього є партнери-бізнесмени, які дають гроші та допомагають на своїх складах зберігати партійний реквізит (палатки, прапори, тощо) за що він їх включає до партійного бюро, яке потім утворить кістяк депутатського корпусу на місцевих виборах! Ось така логіка нового партійного лідера найближчого до Києва обласного центру.

Це не дивно, адже ще з 2007 року в Чернігів прийшла молода команда бізнесменів з м. Прилуки для розширення сфер впливу. Розумно розділившись на два табори (одна частина в партію регіонів, друга в БЮТ) вони нарешті досягли своєї мети. БЮТівська частина під керівництвом Валерія Дубіля шляхом витрачання великих сум грошових коштів за два роки повністю витіснила з регіону таких партійних магнатів як Іван Куровський, Олег Ляшко та Борис Шиянов. Почавши в 2007 році піар-компанію з позиціювання себе, як політичного діяча в Чернігові, Дубіль нарешті став повновладним господарем організації, що раніше мала назву Всеукраїнське об’єднання „Батьківщина”. Знаючі люди подейкують, що „купівля” права розпоряджатись Чернігівською партійною організацією для Дубіля вилилась в кругленьку суму, бо як по-іншому можна пояснити раптову дружбу 180 номеру в списку кандидатів в нардепи з лідерами партії такими як Микола Томенко.

Демократія закінчилась. Де працює бізнес, там працюють жорсткі його закони. Там нема місцю людині з її прагненнями та ідеологією.

Прощавай ідеологія, хай живе прагматизм. Від однієї з найпотужніших ідеологічних політичних партій до проекту політичних заробітчан.

Питання в тому як відреагують рядові члени „Батьківщини” на подібні заяви новоспечених лідерів?... Скоріше за все ногами...

Тарас ВОЗНЮК,
в.о. голови ГО „За Чернігів”




Теги:Ляшко, Прилуки, шиянов, Куровський, Дубіль, БЮТ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
О, відомий провокатор і чорнушник Тарасік з"явився! Хто заплатив -- "Вєна"?!
avatar