реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Досить доїти Прилуки!

Звертаюсь до наших народних депутатів, а саме до Дубіля Валерія Олександровича, партія якого зараз «рулить» у Прилуках, Олега Дмитренка, Олега Ляшка.

Скажіть, чому , скажіть мені чому ми повинні скорочувати медицину, коли в нас є майже найбільший наповнювач бюджету України? Тютюнова компанія BAT PRYLUKY. А ми скорочуємо онкологію! Ви впевнені, що виробництво тютюну не впливає на здоров`я мешканців?

Чому, скажіть мені податки з митного пункту, що розташований у Прилуках, а це понад 30 млн. грн на рік наповнюють бюджет не Прилук, а Черніговв? Чому Ви, депутати ВР, НІХРЄНА не робите??

Валерій Олександрович, у вас же на сторінці написано що "Ми за медичну реформу!" Реформа полягає в чому? В тому, щоб не було лікарні? Сьогодні на сесії піднімали питання виділення коштів з МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ на ЗАРОБІТНУ ПЛАТУ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ!!! Тобто кошти містян на дороги, на майданчики, на тротуари, на освітлення, на прибирання ... команда БАТЬКІВЩИНИ відправила на покриття ДЕРЖАВНИХ дірок!!! І навіть не намагалась ці кошти ані відбити (зміна формального розрахунку на медицину, зменшення реверсної дотації і т.д.), ані заробити (митниця - мін. 30 млн, передача котельні на баланс лікарні - 1,5 млн, зміна ламп на світлодіодні .... ну, не меньше ніж 300 тис. ) - НІЧОГО з цього не було зроблено!

Агов, БАТЬКІВЩИНА!!! Харе спати!
Попенко О.М. - БАТЬКІВЩИНА
Шамрай А.В. - БАТЬКІВЩИНА
ДУБІЛЬ В. О. - БАТЬКІВЩИНА
ну, і депутати від ВО "Батьківщина" місцевого рівня - вас це теж стосується! Обласного рівня також!!

Я ПРОТИ того, щоб витрачати кошти міста на латання державних дірок. Так, сьогодні пан Шамрай поплатився премією за свою бездіяльність. Наступного разу, думаю, премія Попенко має бути так само скасована до моменту вирішення проблем з бюджетом. Досить доїти Прилуки!

Дмитро БАРНАШ
Прилуки сіті



Теги:Ляшко, Дубіль, дмитро Барнаш, Прилуки, Батьківщина


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
0
1
ЗВЕРНЕННЯ ЗА АДРЕСОЮ.
А то все Порошенко і Порошенко.
avatar
2
А настрої сепаратистські. Може вам ще й "ПНР" дозволити?
avatar