реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Остання сесія...

Остання в цьому році сесія Чернігівської міської ради була доволі напруженою хоча би через те, що розглядалося питання про ТЕЦ, яка є міською комунальною власністю, але попередньою владою передана в оренду комерційній структурі «ТехНова» . Тепер же орендарі просять міських депутатів погодити продовження оренди Чернігівської ТЕЦ.

Сесія затвердила інвестиційну програму Чернігівської ТЕЦ, яка потрібна для отримання 35-мільйонного кредиту від Світового банку. Міський голова Владислав Атрошенко запевнив, що фірма «ТехНова» погодила всі питання, які ставила міська рада. Зокрема, що всі поліпшення будуть на балансі міста.

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко зачитав звернення до громади німецького міста Меммінгему – побратима Чернігова зі співчуттям щодо передчасної смерті їх мера. Він пропрацював на посаді 38 днів і помер під час пробіжки. Чернігівські депутати хвилиною мовчання вшанували пам'ять міського голови Меммінгема.
Сесія зменшила фінансування пільгових перевезень на 734 тисячі гривень. З переліку пільговиків виключаються 488 почесних донорів і 22 почесних працівники пенітенціарної служби.

"Голос України"



Теги:Меммінгем, Владислав Атрошенко, Технова, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar