реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

«Оскар» для українських медиків вручатимуть у 5 номінаціях

Триває процес висунення кандидатів на нагородження Орденом Святого Пантелеймона. З нинішнього року це – громадська відзнака за професіоналізм і милосердя, ініційована ГО «Українська ліга розвитку паліативної та хоспісної допомоги» та підтримана з самого початку главами трьох найбільших християнських церков в Україні.

Нагорода вручатиметься у п’яти номінаціях : «Кращий лікар», «Кращий медик»; «Новатор охорони здоров’я»; «Міжнародне співробітництво у галузі охорони здоров’я»; «Служіння суспільству». Нагорода передбачає і фінансову підтримку, її сума буде оголошена дещо пізніше.

Процес відбору проходить в три етапи - у кожній області створені регіональні експертні ради, які мають визначити 100 -125 кандидатів. Національна експертна комісія з їх числа назве 20 номінантів, а 5-х переможців визначить Поважна рада, до якої входять Святійший Патріарх Філарет, Блаженніший Святослав (Шевчук), Леонід Кравчук, Ада Роговцева та інші авторитетні українці.

Імена переможців стануть відомі під час церемонії нагородження, яка відбудеться 9 серпня, в день Святого Пантелеймона в Національній філармонії. Також цього дня відбудеться Богослужіння у Софіївському соборі, на якому будуть присутні усі номінанти та гості церемонії нагородження.

Детальніше про процес висунення, номінантів і хід проекту https://www.facebook.com/OrdenPanteleimon2017/

Адреса ролика на Ютуб https://www.youtube.com/watch?v=2auypo4c0Os



Теги:орден Пантелеймона, військові медики, охорона здоров'я


Читайте також



Коментарі (0)
avatar