реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Свобода" у Прилуках перейшла в національну опозицію

17 листопада відбулася перша сесія Прилуцької райради VI скликання. Новообрані депутати обрали нового голову та його заступника. Завдяки політичному "тушкуванню" перемогу здобула представниця Партії регіонів, одержавши 54 голоси. Натомість, оголошена напередодні антиукраїнська більшість ПР, КПУ, СПУ і СіЧ за повної присутності своїх представників мала би становити лише 47 депутатів.
За кандидата від ВО "Свобода" віддали голоси 4 депутати, в той час як фракція "Свободи" налічує 2 депутата-свободівця. Лідер фракції ВО "Свобода" у Прилуцькій райраді, водночас кандидат на посаду голови районної ради Іван Тютюнник зазначив, що підтримка представників інших політичних сил свідчить, що "Свобода" здобуває авторитет на політичній арені Прилуччини.

Цікаво, що коли настав час голосування, сподіваючись, що крім кандидата від Партії регіонів – Лариси Татарченко, інших висуванців не буде, бюлетені для голосування підготували лише з одним прізвищем.

"Розуміючи, що зараз антиукраїнська більшість при владі майже скрізь і в чергове намагається окупувати місцеву владу, практично позбавивши депутатів вибору, фракція "Свободи" висунула свою кандидатуру на голову райради. Адже могло відбутися голосування на кшталт: вибори без вибору. Ми ж даємо людям альтернативу – віддати свій голос за представника проукраїнської сили", - додав Іван Тютюнник.

За кандидатуру на посаду заступника голови районної ради від Соціалістичної партії проголосувало 57 з 62 присутніх депутатів.

Тож очевидно, що представники "Фронту змін", "Сильної України" та інших партій, які ще вчора заявляли про свою "опозиційність" до кланово-владних сил, є "тушками".

Представники Всеукраїнського об'єднання "Свобода" в свою чергу заявляють, що йдуть в національну опозицію і ніколи не зрадять свого виборця, голосуючи за антиукраїнські рішення.Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО "Свобода"




Теги:Прилуки, вибори, свобода, нова влада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Представники Всеукраїнського об'єднання "Свобода" в свою чергу заявляють, що йдуть в національну опозицію і ніколи не зрадять свого виборця, голосуючи за антиукраїнські рішення.
avatar