реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Олег Ляшко відхопив землю поруч із сином Януковича

На сайті МОЗ України вказано, що ділянку в Бучі по вулиці Рози Люксембург отримав лідер радикальної партії Олег Ляшко, -- пише "Українська правда".

Земля радикалу Ляшкові чомусь знадобилась не на рідній Чернігівщині, а в лісі поблизу столиці.

До слова, землю в Бучі отримали, окрім самого Ляшка, і члени його родини, і партійці. Лише на цій вулиці радикалам та іншим, ймовірно підставним, дісталося більше 15 земельних ділянок Бучанського лісу.

Натомість сам Олег Ляшко про це відмовляється говорити. Усі спроби зв’язатися з головним радикалом і отримати коментар щодо ділянок у Бучанському лісі виявилися невдалими.
На телефонні дзвінки та SMS він не відповідає. Спробували через Facebook, але запитання стосовно землі в Бучі були видалені або модератором, або й самим Ляшком в короткий термін.

Оформленням частини ділянок займався дехто Олексій Кириченко. Ця схема не нова – в Біличанському лісі, коли треба було ділянки в лісі заводити з сотень людей на одного власника, оформленням документів займалась одна людина – Гурген Степанян.

Ця людина фігурувала під номером 6 у передвиборчому списку радикалів Ляшка.
Радикали, які пішли на вибори у 2012 році, виявились дуже дружньою й невипадковою командою. По-партійному дисципліновано вони один за одним отримували ділянки в 2008-2009 роках.

Більше читайте тут: http://www.pravda.com.ua/articles/2013/08/7/6995627/



Теги:Олег Ляшко, Радикальна партія, махінатори, авантюристи


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Не лише квартирне, а й земельне питання, портить людей радикально.
avatar
2
тепер зрозуміло чим розплатилися регіонали з Ляшком за блюзнірство у Раді та пропозиції заборонити червоних, а що черговим блазням також потрібно платити! хоча, як згадаю його суперечку з Рудьковським минулого року на день Перемоги у Прилуках, аж прикро за наших ветеранів стає, розіграли спектакль
avatar